Inschrijven Boerenruiterrit 19 mei 2023

Rijd je ook mee? Van hoeve naar hoeve, door de polder en langs de Oosterschelde ontdek je dit keer het middengedeelte van Noord-Beveland. Een 19 kilometerlange tocht, met 2 stops is het genieten te paard. Is 19 kilometer te lang? Dan kan je hem afsnijden na 13 kilometer.

 

Op vrijdag 19 mei 2023, de dag na hemelvaartsdag, vindt een ruitertocht plaats op het mooie Noord- Beveland. Traditiegetrouw sluit de Stichting ruiter- en menroutes Noord-Beveland zich voor deze rit aan bij de ZLTO Boeren wandel- en fietstocht. Deze vindt jaarlijks plaats, waarbij voor wandelaars, fietsers en ruiters aparte routes zijn uitgezet.

 

De rit is uitsluitend geschikt voor ruiters. De tocht kan geheel- of gedeeltelijk gereden worden (resp. 19 of 13 km.).Tussendoor zijn twee pauzes ingelast, waar voor de deelnemers o.a. friet en een pannenkoek klaar staat. Uiteraard wordt er ook voor het paard gezorgd. Meenemen van een halster en halstertouw wordt aangeraden. Er kan individueel of met een groepje worden deelgenomen. Eventueel is het mogelijk iemand te laten meefietsen. 


Kosten:
€15,- per ruiter met paard
€7,50 voor bijrijders en wanneer je vriend bent van onze stichting. Je bent vriend wanneer je dit jaar €25,- aan onze stichting gedoneerd hebt.

Belangrijk:
Deelname aan de ruiter- en mentocht is voor eigen risico. Als organisatie is het onmogelijk hiervoor een verzekering af te sluiten. Zorg daarom zelf voor een goede WA verzekering.

Van de deelnemers wordt verwacht dat ze hun paard goed onder controle hebben en genoeg rijervaring hebben.
Meedoen aan de rit is geheel op eigen risico en het dragen van een cap is verplicht. 

Meer informatie:
Neem een halster en touw mee voor onderweg. Eten en drinken, zowel voor ruiter, menner en paard, wordt volledig voor gezorgd.
In de bijlage vind je een kaartje waarop de startplaats staat aangegeven.
Mocht je verhinderd zijn, laat dit dan tijdig weten aan Alida Drent: +31 (0)6-38353050

 

Schrijf snel in, want er kunnen maximaal 50 ruiters meerijden!

 

Wij wensen iedereen een hele fijne en plezierige dag! Veel ruiterplezier!

 

Deelname Boerenruiterrit 19 mei 2023

Je rijdt mee als ruiter of bijrijder op de fiets tijdens de ZLTO Boerenruiterrit op 19 mei 2023. Het dragen van een cap is verplicht.

€ 15,00

  • Beschikbaar