Vriend of vrijwilliger

Word vriend van onze stichting

Voor maar €25,- word je vriend van onze stichting. Jouw jaarlijkse donatie draagt bij aan het behoud van ons ruiter- en menroute netwerk.

Vriend voor 2023 van Stichting Ruiter- en Menroutes Noord-Beveland

€ 25,00


Waar wordt jouw donatie aan besteed?Word vrijwilliger voor onze stichting

Zoals je begrijpt, zijn we zeer afhankelijk van “vele handen maken licht werk”. Handen die nodig zijn voor het onderhoud en aanleg van routes, maar ook voor het organiseren van evenementen. Vind je het leuk en nuttig om iets voor onze stichting te kunnen betekenen? Dan zien we heel graag een reactie van je tegemoet!

Wij zoeken mensen voor de volgende taken:

 

Socials en website bijhouden (+/- 1 uur p.w.)

Je vindt het leuk om nieuwsberichten te posten op socials en websites, foto’s van leuke buitenritten te delen en om mensen op de hoogte te houden van activiteiten.

 

E-mail bijhouden (+/- 1 uur p.w.)  

Een keer in de week de e-mail van de stichting checken vind je helemaal niet erg. Dat pak je gewoon mee, wanneer je achter je laptop zit.  

 

Routes checken / hand-en-span-diensten (2 x p.j.)

Je houdt er van om buiten te zijn, met of zonder paard. Een stevige wandeling vind je heerlijk. Terwijl je geniet van de omgeving kijk je gelijk of er iets gesnoeid moet worden en of de routepalen goed staan. Ook vind je het leuk om tijdens de ritten te helpen. 

 

Contacten leggen (+/- 40 uur p.j.)

Wanneer jij in gesprek gaat met mensen, dan voel jij je als een vis in het water. Je kunt goed het woord voeren en contacten leggen.

 

Verstand van centen (+/- 15 uur p.j.)

Jij weet met geld om te gaan. En je staat bekend als iemand die je kunt vertrouwen. Een rol als penningmeester voor onze stichting zal jou niet misstaan.