Zondag 21 oktober 2018

Unieke strand- en natuurrit

18 kilometer lang ruiter- en menplezier van het Noordzee strand naar de polder en weer terug.


Noord-Beveland, een prachtig eindeloos eiland. Het eiland wordt omsloten door het Veerse Meer, de Oosterschelde en natuurlijk de Noordzee. De route van de rit die wij op zondag 21 oktober 2018 zal dan ook langs de Noordzee lopen met de Stormvloedkering op de achtergrond. Een unieke locatie en belevenis!

 

We starten op het terrein van boer Klompe in Kamperland. Na de inschrijving vertrek je met je paard richting het Noordzeestrand. Het is een prachtig groot strand met de stormvloedkering op de achtergrond. De menners kunnen helaas niet het strand op. Zij rijden bovendijks en hebben een waanzinnig uitzicht over de zee en het polderlandschap.

 

Ben je klaar met het spelen op het strand? Tijd om de route te vervolgen richting de lunch. Deze wordt gehouden bij de Five Star Farm. Dit is een mooie speel- en leerboerderij en minicamping welke onderdeel is van Farm Camps. Je kunt dus logeren bij de boer. Als je behoefte hebt om al eerder te komen, dan kan je bij hen overnachten in een luxe safaritent. Voor de paarden zijn er stallingsmogelijkheden. Voor meer informatie hierover kan je terecht bij Jan Pijnenburg van de Five Star Farm.

 

Na de lunch vervolgt de route door de polder richting natuurgebied De Schotsman. We hopen dat we door het bos kunnen rijden.

Mochten jij en je paard 18 kilometer te lang vinden, dan kunnen jullie na de lunch via een verkorte route terug naar het eindpunt.

 

Je kan weer individueel meerijden of aansluiten bij de groep.

 

Startlocatie

Klompehoeve

Middenhofweg 1

4493 MS Kamperland

 

Starttijden

Tussen 10:00 en 11:00 uur kan je, nadat je je hebt gemeld bij de organisatie, starten met de route.

De grote groep zal om 11:00 uur als laatste vertrekken na alle individuele ruiters en menners.

 

Vriend van onze stichting

Ben je vriend of donateur van onze stichting? Dan rijd je gratis mee! Ben je nog geen vriend, maar wil je dat wel graag worden? Lees hier meer over je deelname als vriend of donateur. Voor maar €25,- per jaar steun je ons.

 

Inschrijven

Helaas is de inschrijfdatum voor deze rit verstreken.

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief

* indicates required