Inschrijven Boerenruiter- en menrit 10 mei 2024

Rijd je ook mee? Van hoeve naar hoeve, door de polder en langs de Oosterschelde ontdek je dit keer het middengedeelte van Noord-Beveland. Tijdens de 24 kilometer lange tocht is het genieten te paard of op de menwagen. Is 24 kilometer te lang? Dan kan je hem afsnijden na 14 kilometer.

 

Op vrijdag 10 mei 2024, de dag na hemelvaartsdag, vindt een ruitertocht plaats op het mooie Noord- Beveland. Traditiegetrouw sluit de Stichting ruiter- en menroutes Noord-Beveland zich voor deze rit aan bij de ZLTO Boeren wandel- en fietstocht. Deze vindt jaarlijks plaats, waarbij voor wandelaars, fietsers en ruiters aparte routes zijn uitgezet. Er wordt voor eten en drinken gezorgd, ook voor het paard. Heb je een allergie? Geef dat alsjeblieft van te voren even door aan de organisatie.

 

De rit is geschikt voor ruiters, menners en bijrijders. De tocht kan geheel- of gedeeltelijk gereden worden (resp. 24 of 14 km.).Tussendoor is een pauze ingelast en een controle/checkmoment. Meenemen van een halster en halstertouw wordt aangeraden. Er kan individueel of met een groepje worden deelgenomen. Eventueel is het mogelijk iemand te laten meefietsen.

 

De startplaats:

Dit jaar wordt er tussen 10:30 uur en 12:00 uur gestart vanaf Stal Veerse Dam in Kamperland. Op deze pensionstal worden ook manegelessen gegeven en er worden natuur- en strandritten georganiseerd. Je kunt er ook overnachten met je paard. Neem gerust contact op met staleigenaresse Rivka Kouwenberg voor de mogelijkheden. www.stalveersedam.nl

 

Stal Veerse Dam

Adres: Baas Huisweg 15

4493 NE KAMPERLAND


Kosten:
€15,- per ruiter/menner met paard
€7,50 voor bijrijders en wanneer je vriend bent van onze stichting. Je bent vriend wanneer je dit jaar €25,- aan onze stichting gedoneerd hebt.

Belangrijk:
Deelname aan de ruiter- en mentocht is voor eigen risico. Als organisatie is het onmogelijk hiervoor een verzekering af te sluiten. Zorg daarom zelf voor een goede WA verzekering.

Van de deelnemers wordt verwacht dat ze hun paard goed onder controle hebben en genoeg rijervaring hebben.
Meedoen aan de rit is geheel op eigen risico en het dragen van een cap is verplicht. 

Meer informatie:
Neem een halster en touw mee voor onderweg. Eten en drinken, zowel voor ruiter, menner, bijrijder en paard, wordt volledig voor gezorgd. Mocht je verhinderd zijn, laat dit dan tijdig weten aan Alida Drent: +31 (0)6-38353050

 

Schrijf snel in, want er kunnen maximaal 50 ruiters/menners meerijden!

 

Wij wensen iedereen een hele fijne en plezierige dag! Veel ruiter- en menplezier!

 

Deelname Boerenruiterrit 10 mei 2024

Je rijdt mee als ruiter, menner of bijrijder op de fiets of menkar tijdens de ZLTO Boerenruiterrit op 10 mei 2024. Het dragen van een cap is verplicht.

€ 15,00

  • Beschikbaar